autor:

» » Mancaruri cu carne

mamaliga cu surprize

Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Ingrediente
300g malai, 2 linguri unt sau margarina,200g telemea,carnati afumati sau costita si 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o mamaliga mai moale. Se unge o cratita cu putin unt.Mamaliga se amesteca cu untul ,se inparte in trei. Se pune in cratita o parte de mamaliga si branza rasa(100g)se adauga inca un rand de mamaliga si carnati taiati feli, asezi ulimul strat de mamaliga si restul de branza rasa,deasupra se sparg 3 oua ochiuri se pune un pic de sare si se da la cuptor pana sant gata ouale.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu surprize" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g malai
  • 2 linguri unt sau margarina,200g telemea,carnati afumati sau costita si 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de anghelina carmen
Conopida umpluta

Conopida umpluta

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Snitele de pui