autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

mamaliga cu surprize

Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Ingrediente
300g malai, 2 linguri unt sau margarina,200g telemea,carnati afumati sau costita si 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o mamaliga mai moale. Se unge o cratita cu putin unt.Mamaliga se amesteca cu untul ,se inparte in trei. Se pune in cratita o parte de mamaliga si branza rasa(100g)se adauga inca un rand de mamaliga si carnati taiati feli, asezi ulimul strat de mamaliga si restul de branza rasa,deasupra se sparg 3 oua ochiuri se pune un pic de sare si se da la cuptor pana sant gata ouale.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu surprize" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Carnea de vita se taie in bucati de cca 4 cm ; se spala si se pune la fiert cu apa si o lingurita

27 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Se curăţă ceapa, se căleşte puţin, se răceşte. Se spală orezul, se fierbe. Se pune la

7 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g malai
  • 2 linguri unt sau margarina,200g telemea,carnati afumati sau costita si 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de anghelina carmen
Conopida umpluta

Conopida umpluta

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste de faina