Se face o mamaliga mai moale. Se unge o cratita cu putin unt.Mamaliga se amesteca cu untul ,se inparte in trei. Se pune in cratita o parte de mamaliga si branza rasa(100g)se adauga inca un rand de mamaliga si carnati taiati feli, asezi ulimul strat de mamaliga si restul de branza rasa,deasupra se sparg 3 oua ochiuri se pune un pic de sare si se da la cuptor pana sant gata ouale.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii