autor:

Maria Lupean

» » Mancaruri cu carne

Mamaliga la cuptor

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 01 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 01 octombrie 2009

Ingrediente
- faina de malai, - slaninuta, - branza de burduf

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Am facut mamaliga si am pus-o intr-un vas de Jena in straturi. Mamaliga, slanina bucatele, branza si tot asa ultimul strat fiind tot de mamaliga . Am pus-o la cuptor pentru 30 minute.

Se serveste cu vin de casa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliga cu branza si omleta la cuptor

Mamaliga cu branza si omleta la cuptor

Se pune apa la încălzit în oala în care preparăm mămăliga. Adăugăm usturoiul,

1 vot    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Chiftelute cu cartofi la cuptor

Chiftelute cu cartofi la cuptor

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat, ceapa taiata foarte marunt, oul si painea, condimentam

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Am pregatit reteta cu mici modificari. Am facut mamaliga cu lapte in loc de apa si apoi cand am pus-o la cuptor am adaugat cas de oaie, pastrama de oaie si oua batute iar la sfarsit am servit-o cu smantana si salata de sfecla cu hrean. E delicios si asa, puteti incerca.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Un deliciu.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Foarte bună!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    este foarte buna reteta,eu o fac cam la fel,numai ca folosesc mai multe feluri de branza,printre care si branza topita,cascaval,branza de burduf,branza grasa de oaie framantata,in straturi iar deasupra cu gavanul de la lingura faceam un locas in care puneam cate un ou,pentru fiecare mesean.la masa se taie patratele,fiecare avand in mijloc un ou.este best.felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • - faina de malai
  • - slaninuta
  • - branza de burduf

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)