autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Mamaliguta cu branza de burduf si oua

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2010

Ingrediente
unt, 200-250 g branza de burduf, 3 oua fierte, 2 oua, patrunjel verde, o lingura de lapte, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

18 voturi

Mod de preparare

Din apa, sare , malai si putin unt se prepara o mamaliga mai moale.Cele 3 oua se fierb in apa in care am pus un strop de sare.Cand sunt gata fierte se scot din apa , se lasa sa se raceasca si se curata de coaja.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de mamaliga si apoi unul de branza de burduf rasa(din belsug).Deasupra punem ouale taiate rondele si patrunjelul taiat marunt.Acoperim cu un strat de mamaliga peste care radem branza din belsug.Se bat cele 2 oua cu putina sare si putin lapte si se toarna deasupra.Dam la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste atat calda cat si rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de burduf si oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta sarata cu branza si prosciutto

Tarta sarata cu branza si prosciutto

Intindem foaia de patiserie,o intepam cu furculita,asezam feliile de sunca,branza taiata cubulete,iar

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Cocurei ca in Maramures

Cocurei ca in Maramures

Malaiul se pune intr-un bol, dupa care se adauga restul ingredientelor. Se amesteca pana se obtine

2 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 februarie 2014

    multumesc Mira!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 februarie 2014

    ma bucur ca iti place Constanta!

  • Fara foto

    Nely Tatu , 18 februarie 2014

    cred ca este f, buna

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Bune toate ingredientele, combinatia reusita!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      O bunatate !

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Multumesc,Mihaela11!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Un deliciu cu prezentare de 5*****

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

      Multumesc,Lia!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

      Multumesc Adriana!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

      Un adevarat festin.*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

      simplu si gustos! Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

18 voturi

Ingrediente

  • unt
  • 200-250 g branza de burduf
  • 3 oua fierte
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • o lingura de lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

multumesc Mira!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada colorata cu spanac