autor:

dicarmencitta1957

» » Aperitive

Mamaliguta cu branza de burduf si smantana

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Ingrediente
500 gr malai extra, 300 gr branza de burduf, 300 gr branza de capra, 500 ml smantana., vegeta fara sare(bio)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Cand fac mamaliguta,eu spal malaiul,asa am invatat de la bunica mea.500 gr malai il las 5 minute in apa rece dupa care arunc apa si iar pun apa rece si iar las 5 minute in apa.Fac acest exercitiu de cateva ori.Pun apa din nou peste malaiul spalat si pun craticioara pe foc.Fac mamaliguta la foc molcom si amestec in ea incontinuu,imediat ce am pus-o pe foc adaug si 1 lingura ulei(samburi de struguri),sau un cub de unt.Cand consider ca este gata,o rastorn intr-o farfurie adanca.Servim mamaliguta cu branza de burduf si branza de capra si pe deasupra adaugam si cateva linguri de smantana.Cine doreste poate sa faca si un ou ochi la aceasta mamaliguta.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de burduf si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Dai telemeaua pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si 5 oua. Ungi apoi cate 3 foi de placinta

4 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Pachetele din frunze  de vita pentru aperitiv

Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv

Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza

12 voturi    14 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    O bunatate !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

    foarte interesant acest spalat de malai! Nu am stiut pana acum ca se procedeaza asa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    O mancare gustoasa si sanatoasa...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      ce bun si bine arata...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 gr malai extra
  • 300 gr branza de burduf
  • 300 gr branza de capra
  • 500 ml smantana.
  • vegeta fara sare(bio)

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele cu urda