autor:

dicarmencitta1957

» » Aperitive

Mamaliguta cu branza de burduf si smantana

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Ingrediente
500 gr malai extra, 300 gr branza de burduf, 300 gr branza de capra, 500 ml smantana., vegeta fara sare(bio)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Cand fac mamaliguta,eu spal malaiul,asa am invatat de la bunica mea.500 gr malai il las 5 minute in apa rece dupa care arunc apa si iar pun apa rece si iar las 5 minute in apa.Fac acest exercitiu de cateva ori.Pun apa din nou peste malaiul spalat si pun craticioara pe foc.Fac mamaliguta la foc molcom si amestec in ea incontinuu,imediat ce am pus-o pe foc adaug si 1 lingura ulei(samburi de struguri),sau un cub de unt.Cand consider ca este gata,o rastorn intr-o farfurie adanca.Servim mamaliguta cu branza de burduf si branza de capra si pe deasupra adaugam si cateva linguri de smantana.Cine doreste poate sa faca si un ou ochi la aceasta mamaliguta.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de burduf si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornuri cu branza si marar

Cornuri cu branza si marar

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Laptele il punem pe foc sa fie caldut, iar

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu brinza
Piept de pui si camembert in crusta

Piept de pui si camembert in crusta

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Se incalzeste cuptorul la 200 g C. Se spala pieptul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    O bunatate !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

    foarte interesant acest spalat de malai! Nu am stiut pana acum ca se procedeaza asa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    O mancare gustoasa si sanatoasa...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      ce bun si bine arata...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 gr malai extra
  • 300 gr branza de burduf
  • 300 gr branza de capra
  • 500 ml smantana.
  • vegeta fara sare(bio)

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)