autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Mancaruri cu carne

Mamaliguta cu branza

Autor: Cazanaru Mihaela (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cazanaru Mihaela (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Ingrediente
250 g malai, 1 pachet unt, 500 g branza de burduf, 200 g cascaval, 250 g carne afumata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu un pachet de unt si malaiul, se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Cand este bine fiarta se adauga branza si se mai da in 2 clocote. Inainte de a fi servita se adauga cateva cuburi de cascaval si carnea afumata prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MAMALIGUTA CU BRANZA SI CU OCHIURI

MAMALIGUTA CU BRANZA SI CU OCHIURI

Telemeaua se rade si se amasteca pana la omogenizare cu 50gr smantana, 50gr unt si 2 oua. Se pune

6 voturi    5 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Mamaliguta cu branza de burduf si oua

Mamaliguta cu branza de burduf si oua

Din apa, sare , malai si putin unt se prepara o mamaliga mai moale.Cele 3 oua se fierb in apa in

18 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 g malai
  • 1 pachet unt
  • 500 g branza de burduf
  • 200 g cascaval
  • 250 g carne afumata

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata