autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Mancaruri cu carne

Mamaliguta cu branza

Autor: Cazanaru Mihaela (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cazanaru Mihaela (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Ingrediente
250 g malai, 1 pachet unt, 500 g branza de burduf, 200 g cascaval, 250 g carne afumata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu un pachet de unt si malaiul, se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Cand este bine fiarta se adauga branza si se mai da in 2 clocote. Inainte de a fi servita se adauga cateva cuburi de cascaval si carnea afumata prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu smantana si branza

Mamaliguta cu smantana si branza

Se pune apa la fiert cu sare si dupa ce a fiert se pune treptat malaiul, in timp ce se amesteca.

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
MAMALIGUTA CU BRANZA SI CU OCHIURI

MAMALIGUTA CU BRANZA SI CU OCHIURI

Telemeaua se rade si se amasteca pana la omogenizare cu 50gr smantana, 50gr unt si 2 oua. Se pune

6 voturi    5 comentarii
35 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 g malai
  • 1 pachet unt
  • 500 g branza de burduf
  • 200 g cascaval
  • 250 g carne afumata

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Bucatele de pui cu sos soia si cartofi prajiti.