Speli ciupercile,le tai coditele,apoi le asezi intr-o tava nu prea mare,cu partea din care ai taiat coditele in sus. Pui laptele la fiert si,cand clocoteste ,adaugi malaiul in un praf de sare si amesteci pana obtii mamaliga. O dai deoparte si amesteci cu smantana,adaugi sare, daca mai e nevoie, si o torni peste ciuperci,razi branza si dai totul la cuptor pentru 30 minute,aduci la masa cu patrunjelul verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii