1. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc potrivit.Se adauga usturoiul si se caleste putin, apoi se adauga ciupercile si se calesc 10 minute, pana cand s-au inmuiat.
2. Se adauga in tigaie, cubul ciuperci cu 30 ml apa, piureul de rosii, cimbrul, vinul si coniacul.Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe acoperit la foc mic 10 minute.
3. Intre timp de prepara mamaliguta.Se pun 750 ml apa si 1 lingurita sare intr-o oala si se da in clocot.Se pune faina de malai in ploaie , amestecand continuu si se fierbe pana se ingroasa.
4. Se aranjeaza mamaliguta pe 2 farfurii, se pune alaturi sosul de ciuperci si se orneaza cu frunzulite de patrunjel.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii