Se fierbe laptele cu un praf de sare, se adauga malaiul cate putin, batand cu telul.Se face o mamaliguta vartoasa.se ia de pe foc sa se raceasca putin.Se unge cu putin ulei o tava dreptunghiulara mica.Se intin de un strat de mamaliga.Apoi presaram branza rasa si apasan sa intre in branza.Apoi facem gogoloaie din carnea de vitel amestecata cu ceapa, morcovul si ardeiul date pe razatoare.Peste gogoloaie punem iar mamaliga, facem cu mana mici placintele ce se muleaza pe gogoloaie ca o plapumica.Apoi presaram iar branza rasa si bagam la cuptorul incins.Trebuie sa se rumeneasca putin.Eu am cuptor normal cu gaz si am lasat cam 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii