autor:

Epure Mariana

» » Mancaruri cu carne

Mamaliguta cu surprize

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
1l lapte, 200 g branza rasa, 3/4 punga malai, 200 g carne tocata vitel, 1 ceapa mica, 1 morcov mic, 1/2 ardei rosu, sare,, , 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu un praf de sare, se adauga malaiul cate putin, batand cu telul.Se face o mamaliguta vartoasa.se ia de pe foc sa se raceasca putin.Se unge cu putin ulei o tava dreptunghiulara mica.Se intin de un strat de mamaliga.Apoi presaram branza rasa si apasan sa intre in branza.Apoi facem gogoloaie din carnea de vitel amestecata cu ceapa, morcovul si ardeiul date pe razatoare.Peste gogoloaie punem iar mamaliga, facem cu mana mici placintele ce se muleaza pe gogoloaie ca o plapumica.Apoi presaram iar branza rasa si bagam la cuptorul incins.Trebuie sa se rumeneasca putin.Eu am cuptor normal cu gaz si am lasat cam 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu surprize" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vita cu ardei bicolor

Vita cu ardei bicolor

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Fasolica cu carne de pui

Fasolica cu carne de pui

Cantitatile sunt in functie de cate portii se doreste sa iasa. Eu am folosit cca 500 gr fasole

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalina , 28 iunie 2010

    Arata bine... acum ca se termina postul voi incerca si eu...

  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    mi-a aparut in evista Practic in bucatarie!

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Arata bine si e hranitoare!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Superbuna abia astept s-o fac si eu,felicitari Mariana!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Ese o reţetă foarte apetisanta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Waw da ce apetisant este!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Pare delicios ce ai gatit.Bravo!

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Sidy daca vrei tu poti sa o calesti dar eu sunt la regim fara prajeli in urma unei operatii recente de colecist si o luna trebuie sa pap asa fara caleala.Deci eu zic ca se face si asa fiindca eu asa am facut si au fost bune nu erau crude, mamaliga care le acopere era incinsa , cuptorul era incins si cat le mai si lasi.. se fac.Oricum cred ca e mai gustos calit dar... cine are voie:)

    • Fara foto

      Sidy , 12 septembrie 2009

      Waw ce bunatate !!! Mariana sa sti ca ieri am papat mamaliguta dar deja mi-ai facut pofta !!! Tare fain arata ...bravo !!! Carnea tocata, asa cruda o pui sau se caleste o tara ?? Ca numai 30 min la cuptor, oare ii ajung sa se faca ???

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1l lapte
  • 200 g branza rasa
  • 3/4 punga malai
  • 200 g carne tocata vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei rosu
  • sare,
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

Catalina

Arata bine... acum ca se termina postul voi incerca si eu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana