Se pune apa la fiert si se face o mamaliguta nu foarte tare. Carnaciorii se taie felii si se prejesc in ulei. Intr-un vas ce poate fi dat la cuptor se pune putin unt si jumatate din mamaliguta. Apoi se adauga branza si o parte din smantana. Se pun feliile de carnaciori si apoi restul de mamaliguta. Se toarna restul de smantana si se pune sare si piper dupa gust. Se da la cuptor pana face crusta deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii