autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

Mamaliguta pripita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
malai extra, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas cu 2,5 l de apa si sare se presara putin malai. Cand apa clocoteste se adauga treptat malaiul, amestecand continuu cu telul pana se ingroasa. Fierberea dureaza 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta pripita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine pentru mic dejun

Paine pentru mic dejun

Se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul, sarea si 100ml ulei, se lasa la dospit 10’.

16 voturi    14 comentarii
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Punem ingredientele pentru aluat, in aparatul de paine, exact in ordinea enumerata mai sus. Proramam

3 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine deosebita in 10 minute