autor:

Fara foto

» » Aperitive

Mamaliguta umpluta

Autor: camy32 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camy32 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Ingrediente
750 gr malai, 500gr carnati, 500gr branza, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare




Se prepara mamliguta. Intre timp, se prajesc carnatii, se taie branza in bucatele si se bat ouale.

Dupa ce mamaliguta este gata, se baga in mijlocul ei carnatii prajiti si taiati bucatele, cu branza, apoi rasturnam intr-o tigaie si turnam ouale peste ea si o bagam la cuptor pentru aprox. 25 de minute.

Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Bucatele de muschi file in crusta de paine

Bucatele de muschi file in crusta de paine

Pregatiti coca de paine: dizolvati drojdia in laptele caldut indulcit cu o lingurita de zahar, puneti

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Multumim pentru pofta ca avem si bine ai venit printre noi.

Dificultate

Medie

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750 gr malai
  • 500gr carnati
  • 500gr branza
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Multumim pentru pofta ca avem si bine ai venit printre noi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mic-dejun cu oua in ardei