autor:

cristina i.

» » Mancaruri cu carne

Mamaliguta umpluta

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
Pentru 6 portii:400 gr malai,branza de burduf,1 legatura patrunjel verde,optional cimbru., Umplutura:500 gr ciuperci, gr sunca presata,100 gr sunculita afumata,150 gr cascaval sau branza telemea,usturoi,unt,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Umplutura:ciupercile se curata,se spala, se taie felii si se calesc in ulei.Se condimenteaza dupa gust,se sting cu putina apa si se fierb inabusit 20 de minute.
Mamaliguta:Intr-un vas de mamaliga,se pune la fiert 1 1/4 litri apa cu foarte putina sare si 1 lingura de malai.Dupa ce fierbe se pune restul malaiului in ploaie,se amesteca bine si se fierbe amestecandu-se mereu 10 minute.Cand este bine fiarta se adauga branza de burduf (50-100 gr) si patrunjel verde tocat marunt.
Se unge o tava sau un vas termorezistent cu unt,se rastoarna jumatate sau chiar putin mai mult din mamaliga,se pune putin ridicata pe lateralele vasului,se pun straturi succesive de ciuperci,cascaval,sunca presata si sunculita taiate cubulete,se acopera cu restul de mamaliga si putin unt.
Se coace in cuptorul incins 20-25 de minute.
Se rastoarna si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu carne de porc si conopida

Orez cu carne de porc si conopida

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Gabriella Kassas

    Gabriella Kassas (Chef de cuisine):

    A iesit minunat!Iti multumesc ca ai postat reteta.Eu nu folosesc branza de burduf deoarece nu imi place, deci folosesc tot timpul branza de vaca.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Inca o idee interesanta.Bravo!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Este super gustoasa si mai ales daca si branza este grasa si proaspata iese o minune.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 6 portii:400 gr malai,branza de burduf,1 legatura patrunjel verde,optional cimbru.
  • Umplutura:500 gr ciuperci, gr sunca presata,100 gr sunculita afumata,150 gr cascaval sau branza telemea,usturoi,unt,sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

mirey (Chef de cuisine)

Inca o idee interesanta.Bravo!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute din varza dulce