Umplutura:ciupercile se curata,se spala, se taie felii si se calesc in ulei.Se condimenteaza dupa gust,se sting cu putina apa si se fierb inabusit 20 de minute.
Mamaliguta:Intr-un vas de mamaliga,se pune la fiert 1 1/4 litri apa cu foarte putina sare si 1 lingura de malai.Dupa ce fierbe se pune restul malaiului in ploaie,se amesteca bine si se fierbe amestecandu-se mereu 10 minute.Cand este bine fiarta se adauga branza de burduf (50-100 gr) si patrunjel verde tocat marunt.
Se unge o tava sau un vas termorezistent cu unt,se rastoarna jumatate sau chiar putin mai mult din mamaliga,se pune putin ridicata pe lateralele vasului,se pun straturi succesive de ciuperci,cascaval,sunca presata si sunculita taiate cubulete,se acopera cu restul de mamaliga si putin unt.
Se coace in cuptorul incins 20-25 de minute.
Se rastoarna si se serveste imediat.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii