Carnea se taie fasii nu foarte lungi si se pune intr-un \"bait\" 2-3 ore.(eu le-am condimentat bine cu sare, piper, rozmarin, maghiran,si le-am uns cu ulei de dovleac si am presarat putin otet balsamic;le-am lasat de pe-o zi pe alta).
Conopida se desface buchetele buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.Cand s-a fiert se scurge si se caleste putin.
Carnea se prajeste in putin ulei.Separat se prajesc ciupercile.
ceapa se taie \"julien\" si se prajeste in putin ulei; cand s-a inmuiat, se adauga ardeii taiati fideluta.
Orezul se fierbe in apa cu putin ulei si sare.
Pe un platou lung, se aseaza orezul, iar deasupra ardeii, conopida,ciupercile si carnea, astfel incat sa se poata servi dupa preferinte.
Pofta buna!

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii