Reteta postata pe: 20 octombrie 2009
Ingrediente
1 kg file peste., 1 ceapa rosie., 15 g ghimbir., 100 ml sos soia., 1 lingurita zahar brun., 1 lingura ulei (din samburi de struguri)., 1/2 lingurita scortisoara., 1/2 lingurita ienibahar.
Dificultate: Medie | Timp: 3h
Mod de preparare
Fileurile de peste se spala si se taie fasii. Se prepara un sos din ceapa tocata, amestecata cu ghimbirul ras, condimentele, sosul de soia, ulei si zahar. Se acopera vasul si se da la rece cateva ore (2 ore si jumatate). Se lasa pestele sa se marineze in sosul condimentat, apoi se frige repede pe ambele parti. Acest fel de mancare este foarte delicios, doar daca pestele va sta in acea marinata cel putin 2 ore si 30 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare chinezeasca de peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate