Se fierbe carnea bine (in apa cu sare) si intre timp se toaca legumele. Dupa ce s-a fiert carnea se spala bine si se lasa la scurs.
Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa si ardeiul taiat felii care se lasa 5min ca sa se inmoaie dupa care se adauga rosiile taiate marunt si se lasa pana se formeaza un sos. Se adauga carnea cartofii si morcovii si se lasa sa fiarba 20min. dupa care se adauga fasolea verde si mazarea si se mai lasa 5 min.
La sfarsit se adauga sare si piper dupa gust si se presara patrunjel sau marar. Acestea le puteti adauga si la inceput dar fiecare dupa gustul lui. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii