Intr-o cratita se pun doua- trei linguri de ulei, se adauga carnea taiata bucati, se caleste putin, apoi se adauga ceapa taiata marunt, se caleste si aceasta si apoi se adauga apa cat sa acopere toate ingredinetele si se lasa sa fiarba la foc domol. Cand carnea e destul de fiarta, se adauga castravetii acri ( de specificat ca trebuie sa se foloseasca numai castraveti murati in saramura), curatati de coaja si taiati cubulete. Daca nu este de ajuns de multa apa, se mai poate adauga, si se lasa la foc domol pana se fierb bine. Cand este gata se adauga sucul de rosii, o lingura de faina. La sfarsit se pune o ploaie de patrunjel.
Atentie!!..mancarea nu se sareaza de la inceput ci numai dupa ce e gata, deoarece castravetii cateodata sunt sarati destul cat sa sareze si mancarea de ajuns.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii