Intr-o cratita se pun doua- trei linguri de ulei, se adauga carnea taiata bucati, se caleste putin, apoi se adauga ceapa taiata marunt, se caleste si aceasta si apoi se adauga apa cat sa acopere toate ingredinetele si se lasa sa fiarba la foc domol. Cand carnea e destul de fiarta, se adauga castravetii acri ( de specificat ca trebuie sa se foloseasca numai castraveti murati in saramura), curatati de coaja si taiati cubulete. Daca nu este de ajuns de multa apa, se mai poate adauga, si se lasa la foc domol pana se fierb bine. Cand este gata se adauga sucul de rosii, o lingura de faina. La sfarsit se pune o ploaie de patrunjel.
Atentie!!..mancarea nu se sareaza de la inceput ci numai dupa ce e gata, deoarece castravetii cateodata sunt sarati destul cat sa sareze si mancarea de ajuns.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii