Se fac chiftelele. Cartofii se taie rondele, ardeii si vinetele se taie felii.
Vinetele se prajesc si se lasa sa se scurga,
Cartofii se prajesc si ardeii se calesc putin.
In tava se aseaza primul strat vinetele, dupa aceeea chiftelele, dupa care se pun cartofii si ardeii.
Pasta de rosii si boia se amesteca cu apa si se pune peste celalalte, dupa care se aseaza rosiile taiate rondele.Se baga la cuptor si se lasa aproximativ 1ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii