autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

MANCARE CU CUS-CUS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
Este o reteta pt 4 persoane., 400 g piept de pui, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 broccoli, 1 punga cus-cus( folosim doar jumatate ), sos de soia, unt, patrunjel verde tocat, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete, il calim in unt vreo 5 minute. Broccoli desfacut in buchetele, spalat, si morcovul curatat, spalat, taiat in rondele subtiri, se fierb in apa cu sare cateva minute(vreo 10 min.)Intre timp fierbem pastele conform indicatiilor de pa ambalaj, le scurgem bine de apa. Intro cratita incingem putin unt(1 lingura buna) adaugam legumele fierte, ciupercile feliate, carnea si pastele, potrivim de sare si piper. Servim cu sos de soia si patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE CU CUS-CUS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de vaca in sos de ciuperci

Limba de vaca in sos de ciuperci

Intai punem limba la fiert cu morcov,ceapa enibahar si foi de dafin.Limba fierbe cel putin 2ore

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Stufat din piept de pui

Stufat din piept de pui

Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste

5 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Suna tare bine,si mie imi place cus-cusul.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Yammi yammi ce bun este 10 cu felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • Este o reteta pt 4 persoane.
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 broccoli
  • 1 punga cus-cus( folosim doar jumatate )
  • sos de soia
  • unt
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Suna tare bine,si mie imi place cus-cusul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita