autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

MANCARE CU CUS-CUS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
Este o reteta pt 4 persoane., 400 g piept de pui, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 broccoli, 1 punga cus-cus( folosim doar jumatate ), sos de soia, unt, patrunjel verde tocat, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete, il calim in unt vreo 5 minute. Broccoli desfacut in buchetele, spalat, si morcovul curatat, spalat, taiat in rondele subtiri, se fierb in apa cu sare cateva minute(vreo 10 min.)Intre timp fierbem pastele conform indicatiilor de pa ambalaj, le scurgem bine de apa. Intro cratita incingem putin unt(1 lingura buna) adaugam legumele fierte, ciupercile feliate, carnea si pastele, potrivim de sare si piper. Servim cu sos de soia si patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE CU CUS-CUS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Suna tare bine,si mie imi place cus-cusul.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Yammi yammi ce bun este 10 cu felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • Este o reteta pt 4 persoane.
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 broccoli
  • 1 punga cus-cus( folosim doar jumatate )
  • sos de soia
  • unt
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Suna tare bine,si mie imi place cus-cusul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi