MANCARE CU CUS-CUS

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta pt 4 persoane.
  • 400 g piept de pui, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 broccoli, 1 punga cus-cus( folosim doar jumatate ), sos de soia, unt, patrunjel verde tocat, sare, piper.

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete, il calim in unt vreo 5 minute. Broccoli desfacut in buchetele, spalat, si morcovul curatat, spalat, taiat in rondele subtiri, se fierb in apa cu sare cateva minute(vreo 10 min.)Intre timp fierbem pastele conform indicatiilor de pa ambalaj, le scurgem bine de apa. Intro cratita incingem putin unt(1 lingura buna) adaugam legumele fierte, ciupercile feliate, carnea si pastele, potrivim de sare si piper. Servim cu sos de soia si patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise