Mancarea de vara preferata a parintilor mei. Este si mai buna daca o preparati cu carne afumata.
Se rumeneste carnea taiata in bucatele in putin ulei incins, se acopera cu apa si cand scade apa, se completeaza. Se gateste astfel cam 30 de minute, pana cand carnea e bine facuta.
Se adauga ceapa tocata marunt, apoi si mararul taiat marunt si frunzele de ceapa taiate grosier. Se acopera cu apa si se se lasa sa fiarba inca 15 minute.
Se pregateste sosul din pasta de tomate desfacuta in putina apa si se ingroasa cu o lingurita de faina dizolvata in apa si pusa peste mancare prin strecuratoare pentru a nu lasa cocoloase. Se mai fierbe cateva minute pana incepe sa se ingroase (cam 5 minute).
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/mancare-cu-marar.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii