autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE CU MAZARE

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
- 2 pungi de mazare congelata, - 3 legaturi de ceapa verde, - 100 grame de ulei, - 2 linguri de bulion, - 2 linguri de delicat, - o legatura de marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata rondele pana capata o culoare aurie, adaugam bulionul, apa, dam intr-un clocot si punem mazarea.Acoperim cratita si o lasam sa fiarba 45 de minute.Cand e aproape gata adaugam 2 linguri de delicat si mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE CU MAZARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei.Cand aproape ca s-a rumenit se stinge cu un pahar

26 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE MAZARE CU CARNE

MANCARE DE MAZARE CU CARNE

Pipotele si inimioarele se curata bine,se spala si se fierb bine.Atentie sa se ia spuma. Ceapa tocata

31 voturi    11 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    AnnaM (Chef de cuisine):

    eu am folosit mazare din borcan deja fiarta si a durat mai putin

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

    GUSTOASA SI RAPID DE EXECUTAT

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Arata foarte bine mancarica ta si merge si cu carnita foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Arata foarte bine mancarica ta si merge si cu carnita foarte bine.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      E buna mancarica de mazare.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Se poate servi cu carnati prajit , chiftelute sau ochiuri...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 2 pungi de mazare congelata
  • - 3 legaturi de ceapa verde
  • - 100 grame de ulei
  • - 2 linguri de bulion
  • - 2 linguri de delicat
  • - o legatura de marar

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri cu vinete si piept de pui Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti) Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)

Sarmalutele "yalangi", sunt foarte gustoase si apetisante. Ele se servesc, fie reci fie calde. Este o reteta apreciata de

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Legume Mexicane sotate