Mancare cu pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 copane de pui dezosate
  • 40 grame tomate
  • 3 cepe rosii
  • caserola de masline verzi
  • 5 catei de usturoi
  • ulei, sare si piper

Mod de preparare

Se pune ulei intr- o cratita si se pune carnea de la pulpe, taiata bucati de 2 cm, sa se caleasca se pune ceapa rondele se caleste 5 minute impreuna cu carnea de pui. Se pune pasta de tomate usturoiul sare si piper dupa gust si se goleste caserola de masline verzi si se lasa la foc mic sa se intrepatrunda gustul si mirosul pana este gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise