Pentru ca a venit si toamna, abia asteptam sa apara pe piata varza alba ca sa pregatesc o mancare cu varza si carne de porc.
Mod de preparare:
Se prajeste carnea in putin ulei incins, se condimenteaza cu sare si piper, se prajeste pana se rumeneste un pic. Se adauga apa si se inabusa. Cand scade apa, se completeaza la nevoie. Se fierbe astfel, pana se gateste bine carnea, procedeul dureaza aprox 30 de minute.
Cand este gata carnea, adauga peste ea, in cratita rosiile date prin razatoare, ardeiul rosu taiat julienne. Se adauga si varza taiata marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana se patrunde varza. Mie imi place varza nu foarte fiarta, ci atat cat sa ramana un pic crocanta (o idee numai).
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Timp: aprox 1h
Portii: 6
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/mancare-cu-varza-si-carne.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii