Se spală bine ardeii, se crestează în vârf şi se sărează un pic. Se pune la încins uleiul, într-o tigaie obligatoriu cu capac. Se prăjesc ardeii până devin aurii după care se lasă un pic la răcit pentru a putea fi curăţaţi de coajă.
Separat, într-o tavă se căleşte ceapa până devine sticloasă, după care se adaugă roşiile curăţate şi tocate foarte mărunt, se condimentează după gust. Se lasă la foc mic cca. 15 minute după care se adaugă ardeii prăjiţi şi cele trei linguri zdravene de smântână. Se lasă la foc până dă într-un clocot. Se poate servi caldă sau rece după preferinţe. Este o excelentă mâncare de vară.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii