Ingrediente
La borcan se pot pastra astfel:, Se preincalzesc borcanele,se toarna mancarea si deasupra se toarna cateva picaturi de ulei.Se leaga bine borcanele si se mai fierb in bain marie 20-25 min.Daca doriti puteti pune si conservant ,daca locul de depozitare este mai caldut., , O puteti servi si ca mancare de post si garnitura la preparate din carne,peste., , ardei capia, 1-2 cepe, 1 morcov, pasta de tomate sau suc de rosii, 2-3 lingurite miere de albine in functie de cantitate si gust, ardei iute verde si rosu, sare,piper,tarhon,cimbru,foi dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
45 voturi
Mod de preparare
Se caleste ceapa dupa gust in putin ulei,se adauga morcov taiat cubulete sau dat pe razatoare.Cand sunt fierte se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa sau suc de rosii in care se dizolva mierea de albine.
Se pun ardeii,se adauga ardei iute tocat marunt dupa gust ,se potriveste de sare,piper si condimente.Sosul ieste delicios si mereu fac mancarea cu sos ceva mai mult.
Se lasa sa fiarba toate la foc mic pana este si ardeiul fiert,dar sa nu se farame.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 mai 2010
Multumesc mult...ma bucur ca va place...
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010
O bunatate !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Va multumesc pentru aprecieri ,dar mai ales ca v-a placut...
Adina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010
Cred ca e o nebunie, mai ales ca ardeii capia sant deliciosi
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010
Multumesc mult...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
Foarte buna!
mac myra (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
Delicioasa......
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009
Lia ma bucur ca ai incercat reteta si ca ti-a placut ...Multumesc pentru increderea acordata...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009
Multumesc pentru aprecierile si comentariile postate...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Multumesc mult...
v magdalena (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009
Gustos!Iti lasa gura apa.
veronica (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Felicitari pentru reteta. Cam aceeasi reteta o fac si eu, dar capsez borcanele.
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009
Buna reteta!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009
Am gatit ceva asemanator: ardei capia, vinete, ceapa. Reteta nu e proprie, nu mai stiu, de la dvs mai mult ca sigur. A iesit excelent, s-a mancat in viteza. Tot asa se mananca si pui, cartofi, smantana - eu nu pun cascaval, nu place familiei. cred ca si aceasta reteta e f buna.