Intrun cratit incingem uleiul, rumenim carnea. Scoatem carnita si in grasimea ramasa calim cepele taiate marunt, adaugam faina, rosiile sau bulionul. Acum adaugam din nou carnea, acoperim cu apa si lasam sa fiarba. Intre timp coacem ardeii ii curatam si taiem in fasii si ii adaugam peste carne cand aceasta este fiarta. Acum punem mararul tocat, potrivim de sare, piper si dam la cuptor 10 minute. Eu gatesc acest fel de mancare cand este trecuta iarna si nu am consumat toti ardeii copti din congelator.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii