Intrun cratit incingem uleiul, rumenim carnea. Scoatem carnita si in grasimea ramasa calim cepele taiate marunt, adaugam faina, rosiile sau bulionul. Acum adaugam din nou carnea, acoperim cu apa si lasam sa fiarba. Intre timp coacem ardeii ii curatam si taiem in fasii si ii adaugam peste carne cand aceasta este fiarta. Acum punem mararul tocat, potrivim de sare, piper si dam la cuptor 10 minute. Eu gatesc acest fel de mancare cand este trecuta iarna si nu am consumat toti ardeii copti din congelator.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii