Carnea taiata in bucatele se rumeneste in ulei, se scoate, iar in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Adaugati o lingura de faina si stingeti cu rosiile taiate felii. Se pune carnea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp ardeii se coc se curata si se rup suvite, cand carnea este gata fiarta se pun ardeii mararul sarea, piperul si se da mancarea la cuptor pentru 10-15minute. La masa se poate servi cu iaurt sau smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii