Carnea taiata in bucatele se rumeneste in ulei, se scoate, iar in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Adaugati o lingura de faina si stingeti cu rosiile taiate felii. Se pune carnea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp ardeii se coc se curata si se rup suvite, cand carnea este gata fiarta se pun ardeii mararul sarea, piperul si se da mancarea la cuptor pentru 10-15minute. La masa se poate servi cu iaurt sau smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii