Se coc 1/2 kg ardei, se spala.Se toaca ceapa marunt si impreuna cu 1/2 kg carne de porc taiata fasii se calesc in ulei.Apoi se adauga sare ,piper si putin delikat dupa gust.Se dau la foc mic 15 min.
Se taie ardeii fasii ,se adauga peste carne si se lasa pana se fac, inca 15 minute .
La sfarsit se pun cateva rosii taiate marunt si se mai lasa cateva minute.Cand ati oprit mancarea se pune si patrunjelul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii