autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de ardei cu carne

Autor: ionela barcutean (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela barcutean (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iulie 2007

Ingrediente
Ardei, carne porc, ceapa, rosii, sare, piper, delikat, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Se coc 1/2 kg ardei, se spala.Se toaca ceapa marunt si impreuna cu 1/2 kg carne de porc taiata fasii se calesc in ulei.Apoi se adauga sare ,piper si putin delikat dupa gust.Se dau la foc mic 15 min.
Se taie ardeii fasii ,se adauga peste carne si se lasa pana se fac, inca 15 minute .
La sfarsit se pun cateva rosii taiate marunt si se mai lasa cateva minute.Cand ati oprit mancarea se pune si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui valdostana

Piept de pui valdostana

Pieptul de pui se transeaza, se condimenteaza si se aseaza pe grill incins. Se intoarce pe ambele

15 voturi    12 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Shaorma (à la Catalina)