autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de bame cu orez

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
500 g bame spalate si inmuiate in vin alb, 1 dovlecel, 1 vanata, 2 rosii, 1 morcov ras, 200 g orez prefiert, 1 ceapa tocata marunt, usturoi 5 catei tocati marunt, magheran busuioc oregano, patrunjel verde tocat, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Bamele, vanata si dovlecelul se taie bucati/rondele.

Vanata se opareste in apa cu sare.

Bamele,morcovul dovlecelul, usturoiul si ceapa se calesc putin in ulei apoi se adauga putina apa si se lasa sa fiarba impreuna cu orezul.Se adauga vanata si sucul de rosii, apoi condimentele.

La sfarsit se pune patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de bame cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Mai intai, tocam varza marunt. Frecam cu putina sare varza dulce. Daca varza murata este prea acra

1 vot    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de orez cu rosii

Mancare de orez cu rosii

Morcovul se da prin razatoare iar celelalte legume se toaca marunt. Rosiile se oparesc si se decojesc

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g bame spalate si inmuiate in vin alb
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • 1 morcov ras
  • 200 g orez prefiert
  • 1 ceapa tocata marunt
  • usturoi 5 catei tocati marunt
  • magheran busuioc oregano
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Spanac cu ouă ochiuri