autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de bame cu orez

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
500 g bame spalate si inmuiate in vin alb, 1 dovlecel, 1 vanata, 2 rosii, 1 morcov ras, 200 g orez prefiert, 1 ceapa tocata marunt, usturoi 5 catei tocati marunt, magheran busuioc oregano, patrunjel verde tocat, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Bamele, vanata si dovlecelul se taie bucati/rondele.

Vanata se opareste in apa cu sare.

Bamele,morcovul dovlecelul, usturoiul si ceapa se calesc putin in ulei apoi se adauga putina apa si se lasa sa fiarba impreuna cu orezul.Se adauga vanata si sucul de rosii, apoi condimentele.

La sfarsit se pune patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de bame cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dimineata Regala

Dimineata Regala

Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava.

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g bame spalate si inmuiate in vin alb
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • 1 morcov ras
  • 200 g orez prefiert
  • 1 ceapa tocata marunt
  • usturoi 5 catei tocati marunt
  • magheran busuioc oregano
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancarica de Vinete "Spicy"