autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de caprioara

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
500 g carne, 3 cepe, 200g smantana, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea; se taie bucati si se pune la inabusit in grasime odata cu 2-3 cepe taiate marunt. Cand a scazut bine, se adauga cate putina apa calda, pana cand carnea este complet fiarta si ceapa este topita. Se pun apoi 200g smantana si patrunjel verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de caprioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de pasare cu mazare

Ficat de pasare cu mazare

Ficatul de pasare se tine cam 20’ in lapte rece , dupa care se scoate si se pune pe un servet de

12 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie

Placinta pastorului / Shepherd's pie

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea. Se asezoneaza

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne
  • 3 cepe
  • 200g smantana
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Varza dulce cu piept de porc