autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mancare de caprioara

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
500 g carne, 3 cepe, 200g smantana, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea; se taie bucati si se pune la inabusit in grasime odata cu 2-3 cepe taiate marunt. Cand a scazut bine, se adauga cate putina apa calda, pana cand carnea este complet fiarta si ceapa este topita. Se pun apoi 200g smantana si patrunjel verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de caprioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
BEEF ANDREEA

BEEF ANDREEA

Se taia patrate din carnea de vita se bat cu ciocanul de snitzele, se sareaza si se pipereaza putin.Se

6 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Rulouri cu carne tocata si sos picant

Rulouri cu carne tocata si sos picant

Curatam ciupercile si le taiem marunt. Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne
  • 3 cepe
  • 200g smantana
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Papricas de porc cu galuste