Ceapa se curata se spala si se toaca marunt,carnea se spala si se indeparteaza pielitele daca este nevoie,castravetii murati se desareaza.Ceapa se caleste in ulei,apoi se adauga carnea tocata cuburi de 2-3 cm, se toarna supa si se lasa sa fiarba circa 30 minute,se adauga castravetii murati,cimbru si piper,2 linguri bulion,dupa care se mai lasa 15 minute sa fiarba se adauga castravetii proaspeti si mararul si dupa 10 minute este gata.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii