Ceapa se curata se spala si se toaca marunt,carnea se spala si se indeparteaza pielitele daca este nevoie,castravetii murati se desareaza.Ceapa se caleste in ulei,apoi se adauga carnea tocata cuburi de 2-3 cm, se toarna supa si se lasa sa fiarba circa 30 minute,se adauga castravetii murati,cimbru si piper,2 linguri bulion,dupa care se mai lasa 15 minute sa fiarba se adauga castravetii proaspeti si mararul si dupa 10 minute este gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii