Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu carnea taiata cuburi. Treptat se adauga putin cate putin apa pana se fierbe carnea. Se adauga condimentele si spanacul crud spalat si stors, plus putina apa. Se mai lasa pe foc pana s-a fiert spanacul iar la sfarsit o lingurita de faina se desface in un pic de apa se pune peste carnea cu spanacul si se mai lasa sa deie cateva clocote.
Pofta buna !
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii