autor:

Bucatarella

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de cartofi

Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Ingrediente
- 1-2 cepe, - 500 gr cartofi, - 2 foi dafin, - sare, piper, - 2 linguri bulion, - carnati afumati sau orice alt tip de afumatura (optional), - marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se pune la calit, cartofii se taie cubulete si se pun peste ceapa, se lasa cateva minute dupa care se adauga apa cat sa-i cuprinda. Se pun foile de dafin si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti bine si mai scade apa.Se poate adauga si jumatate de ceasca de ulei.
Se adauga afumatura daca este cazul, se mai lasa la fiert 5 minute dupa care se adauga bulionul. Dupa alte 5 minute se adauga sare si piper dupa gust, se stinge focul si se adauga mararul.
Asta-i tot, spor la bucatareala :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de curcan cu cartofi

Mancare de curcan cu cartofi

Carnea se spala si se taie bucati, se da intr-un fiert si se arunca apa. Apoi se pune la fiert din

7 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman

Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman

Spalam, curatam si apoi taiem in sferturi cartofii.Ii punem in vasul roman impreuna cu ceapa verde

4 voturi    7 comentarii
59h
Retete de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 1-2 cepe
  • - 500 gr cartofi
  • - 2 foi dafin
  • - sare
  • piper
  • - 2 linguri bulion
  • - carnati afumati sau orice alt tip de afumatura (optional)
  • - marar

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatarella
Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote,

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu oua
Branza la borcan (in ulei)

Branza la borcan (in ulei)

In principiu reteta este cu ulei de masline dar merge la fel de bine si cu cel de floarea soarelui. Spalati

6 voturi    20 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Inele de ceapa murate

Inele de ceapa murate

Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Legume la cuptor (de post)