autor:

Bucatarella

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de cartofi

Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Ingrediente
- 1-2 cepe, - 500 gr cartofi, - 2 foi dafin, - sare, piper, - 2 linguri bulion, - carnati afumati sau orice alt tip de afumatura (optional), - marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se pune la calit, cartofii se taie cubulete si se pun peste ceapa, se lasa cateva minute dupa care se adauga apa cat sa-i cuprinda. Se pun foile de dafin si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti bine si mai scade apa.Se poate adauga si jumatate de ceasca de ulei.
Se adauga afumatura daca este cazul, se mai lasa la fiert 5 minute dupa care se adauga bulionul. Dupa alte 5 minute se adauga sare si piper dupa gust, se stinge focul si se adauga mararul.
Asta-i tot, spor la bucatareala :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu cimbru

Mancare de cartofi cu cimbru

Puneti uleiul la incins,dupa care puneti la prajit cartofii, morocvul,ardeiul gras si ceapa taiate

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu smantana si oua romanesti

Mancare de cartofi cu smantana si oua romanesti

Curatam cartofii, ii taiem in doua si ii punem 10-15 minute la fiert in apa cu putina sare. Intr-un

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 1-2 cepe
  • - 500 gr cartofi
  • - 2 foi dafin
  • - sare
  • piper
  • - 2 linguri bulion
  • - carnati afumati sau orice alt tip de afumatura (optional)
  • - marar

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatarella
Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote,

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu oua
Branza la borcan (in ulei)

Branza la borcan (in ulei)

In principiu reteta este cu ulei de masline dar merge la fel de bine si cu cel de floarea soarelui. Spalati

6 voturi    20 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Inele de ceapa murate

Inele de ceapa murate

Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Piureu de cartofi dulci – specific american