autor:

Bucatarella

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de cartofi

Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Ingrediente
- 1-2 cepe, - 500 gr cartofi, - 2 foi dafin, - sare, piper, - 2 linguri bulion, - carnati afumati sau orice alt tip de afumatura (optional), - marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se pune la calit, cartofii se taie cubulete si se pun peste ceapa, se lasa cateva minute dupa care se adauga apa cat sa-i cuprinda. Se pun foile de dafin si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti bine si mai scade apa.Se poate adauga si jumatate de ceasca de ulei.
Se adauga afumatura daca este cazul, se mai lasa la fiert 5 minute dupa care se adauga bulionul. Dupa alte 5 minute se adauga sare si piper dupa gust, se stinge focul si se adauga mararul.
Asta-i tot, spor la bucatareala :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 1-2 cepe
  • - 500 gr cartofi
  • - 2 foi dafin
  • - sare
  • piper
  • - 2 linguri bulion
  • - carnati afumati sau orice alt tip de afumatura (optional)
  • - marar

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatarella
Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote,

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu oua
Branza la borcan (in ulei)

Branza la borcan (in ulei)

In principiu reteta este cu ulei de masline dar merge la fel de bine si cu cel de floarea soarelui. Spalati

7 voturi    20 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Inele de ceapa murate

Inele de ceapa murate

Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Zacusca de vara