Ceapa se toaca si se pune la calit, cartofii se taie cubulete si se pun peste ceapa, se lasa cateva minute dupa care se adauga apa cat sa-i cuprinda. Se pun foile de dafin si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti bine si mai scade apa.Se poate adauga si jumatate de ceasca de ulei.
Se adauga afumatura daca este cazul, se mai lasa la fiert 5 minute dupa care se adauga bulionul. Dupa alte 5 minute se adauga sare si piper dupa gust, se stinge focul si se adauga mararul.
Asta-i tot, spor la bucatareala :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii