Se taie ceapa maruntel si se caleste in putin ulei.Cand observam ca a prins o culoare de brun-auriu, se adauga sarea,piperul,cartofii taiati in felii mai groase, o cana cu apa si lasam sa se fiarba cartofi.Cand aproape ca s-au fiert cartofii,adaugam bulion,mai lasam cca 5 minute pe foc. La sfarsit dupa ce am stins focul,se adauga la mancare,patrunjelul taiat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii