Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt.
Sunca afumata se taie cubulete sau felii.
Se caleste ceapa si morcovii si apoi se adauga sunca afumata si se amesteca pana ce sunca se rumeneste.
Se adauga cartofii si apa (cat sa acopere complet cartofii). Se pun condimentele(foile de dafin, sarea, piperul).
Dupa ce cartofii s-au fiert se dauga 2 linguri de pasta de rosii.
La sfarsit se pune si patrunjelul si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii