Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.
Ceapa se taie pestisori, baconul se taie fasii, apoi se pun la calit in putin ulei.
Cand cartofii sunt fierti, se curata de coaja si se taie cubulete.
Smantana se amesteca cu sucul de rosii. Intrun castron se pun cartofii, ceapa si baconul calite, sucul de rosii cu smantana si condimentele.
Se amesteca bine, apoi compozitia se toarna intrun vas termorezistent si se da la cuptor 15 minute.
La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt. Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii