autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de cartofi cu cimbru

Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Ingrediente
500g cartofi albi, 2 cepe potrivite, 1 morcov potrivit, 2 catei usturoi, 2 crengute cimbru, 2 rosii mari, 1 ardei gras, 50 ml ulei floarea soarelui, sare si piper dupa gust, 2 lingurite boia de ardei dulce, 1 frunza dafin

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti uleiul la incins,dupa care puneti la prajit cartofii, morocvul,ardeiul gras si ceapa taiate cubulete.



Cand se inmoaie putin adaugati frunza de dafin, cimbrul,boiaua de ardei, sarea si piperul. Amestecati bine si adaugati 2 cani de apa de preferat calda. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete. Se adauga usturoiul taiat feliute. Se introduce cratita la cuptor sau se fierbe pe foc, dupa preferinte, timp de 20 de minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu cimbru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume de vara la cuptor

Legume de vara la cuptor

O reteta delicioasa si foarte usoara.Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Tocam

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu legume si ou

Orez cu legume si ou

Se incinge un wok si se caleste in ulei la foc rapid morcovul taiat cubulete mici apoi se adauga

0 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olimpia Costa (Maestru bucatar) , 05 ianuarie 2015

    Arata foarte bine si sunt sigura ca este foarte gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g cartofi albi
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov potrivit
  • 2 catei usturoi
  • 2 crengute cimbru
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei gras
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 1 frunza dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Petruta Tenescu
Tochitura a la Trusii

Tochitura a la Trusii

Se pune ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins, dupa care se pune carnea de porc, carnea

6 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mic dejun ca la noi acasa

Mic dejun ca la noi acasa

Se pune o tigaie pe foc, se pune ulei si se lasa la incins. Se face o gaura in feliile de paine si

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Spanac cu ou

Spanac cu ou

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca putin. Se toaca marunt rosiile

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fara foto

Olimpia Costa (Maestru bucatar)

Arata foarte bine si sunt sigura ca este foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Gulii umplute cu quinoa