Puneti uleiul la incins,dupa care puneti la prajit cartofii, morocvul,ardeiul gras si ceapa taiate cubulete.
Cand se inmoaie putin adaugati frunza de dafin, cimbrul,boiaua de ardei, sarea si piperul. Amestecati bine si adaugati 2 cani de apa de preferat calda. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete. Se adauga usturoiul taiat feliute. Se introduce cratita la cuptor sau se fierbe pe foc, dupa preferinte, timp de 20 de minute.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii