Se pune carnea de curcan la fiert in apa rece cu putina sare, ca pentru supa. Se curata si se toaca legumele, cartofii bucati mai mari. Intr-un vas de tuci caliti in ulei intai ceapa si morcovii, dupa 7-8 minute adaugati ardeii si rosiile, iar din peperoni doar cateva feliute.
Puneti doua-trei polonice de supa de carne si lasati sa fiarba cam 15 minute la foc mic. Cand carnea este aproape fiarta, se scoate din supa, se portioneaza si se pune in mancarea de cartofi. Din zeama de carne puteti face supa sau ciorba.
Condimentati cu sare, piper, chili, paprika, adaugati verdeata tocata si o lingurita de zahar si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac inca 15 minute. Spre sfarsitul fierberii adaugati cateii de usturoi taiati felii subtiri.
Puneti mancarea pe farfurii cu carnea langa ea si asezonati cu verdeata.
Pofta buna.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii