Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa taiata marunt (se tine cat sa se inmoaie un pic).
Se curata cartofii, se spala si se pun in cratita, se acopera cu apa calda, se adauga sare si se dau la fiert. Cand este aproape gata, se adauga bulionul, kaizerul si ceapa si se mai lasa la fiert 5-10 minute. Se ia de pe foc si se pune mararul tocat.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii