Curatam si spalam cartofii. Curatam si spalam si restul de legume, ardeii, ceapa, morcovul, telina si rosiile.Taiem cubulete potrivite cartofii. Legumele le taiem fideluta. Rosiile se taie cubulete mici sau le dam prin blender. Intr-o cratita, punem ceapa la calit si lasam pana devine sticloasa, apoi adaugam si restul de legume si le lasam la foc mic sa se inmoaie. Adaugam rosiile si cartofii si acoperim cu apa cat sa le cuprinda. Adaugam si maslinele pe care le-am trecut sub jet de apa rece. Lasam sa fiarba pana cand legumele si cartofii sunt patrunsi bine. Adaugam sucul de rosii, potrivim cu sare si mai lasam sa dea in cateva clocote. La sfarsit, adaugam verdeata tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii