Ingrediente
500g cartofi, 1 conserva boabe de porumb, 250g carnaciori afumati, 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1 legatura frunze de patrunjel tocat, 1 legatura frunze de marar tocat, Sare, Piper, ½ lingurita chimen macinat, ½ lingurita tarhon uscat
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
6 voturi
Mod de preparare
Curatam cartofii si ii taiem in cuburi. Zarzavatul curatat si spalat, il dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt.
Incingem intr-o oala uleiul, adaugam ceapa si zarzavaturile, apoi cartofii, calim totul 2-3 minute. Deschidem conserva de porumb, trecem boabele, sub un jet de apa, le scurgem si le adaugam peste legume. Tot acum punem carnatii, chimenul,tarhonul, sare, piper si acoperim cu apa doar cat sa le acopere. Lasam sa fiarba 30’, adaugam mararul si patrunjelul tocat si oprim focul.
Merge de minune impreuna cu muraturi. Eu am servit cu gogosari cu struguri.
Pofta buna!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011
Ramona te servesc cu mare drag. Adriana, este si pentru tine, draga mea... Mihai, multumesc pt aprecieri.
mihai (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2011
Arata foarte bine si gustoasa. Bravo!*****
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2011
yami yami!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2011
Ce bunãtate!!!