autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
4 rasoale de porc(carne macra)., 2 kg de cartofi., 2 ardei grasi rosii., 3-4 cepe rosii., 2-3 morcovi., 2 radacini de pastarnac., 2 radacini de patrunjel., 1 legatura de marar., 5-6 cateii de usturoi tocati marunt., sare, proaspat macinat, un praf de menta uscata, un praf de tarhon uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

24 voturi

Mod de preparare




Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in carnea calita,ceapa taiata foarte mic,legumele taiate,usturoiul taiat sau zdrobit,le calim cateva minute dupa care adaugam cartofii taiati cubulete.Potrivim de sare,vegeta,piper proaspat macinat,un praf de menta,un praf de tarhon, punem o cana de apa si dam cratita la cuptor pentru cel putin 50-60 minute sa scada bine. Cand servim mancarea, presaram pe deasupra marar proaspat tocat.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

Se spala pulpele,se aseaza in tava,cartofii se spala si se taie pe lungine,se pun peste pulpe,rosia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Se pune orezul la fiert, se rade un ardei si un morcov si se adauga in orez , se lasa sa se fiarba.

10 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Tare gustoasa...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 4 rasoale de porc(carne macra).
  • 2 kg de cartofi.
  • 2 ardei grasi rosii.
  • 3-4 cepe rosii.
  • 2-3 morcovi.
  • 2 radacini de pastarnac.
  • 2 radacini de patrunjel.
  • 1 legatura de marar.
  • 5-6 cateii de usturoi tocati marunt.
  • sare, proaspat macinat
  • un praf de menta uscata
  • un praf de tarhon uscat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)