autor:

kati09

» » Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati

Autor: kati09 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati09 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Ingrediente
Ingrediente pentru 6 persoane:, Pentru mancarea de cartofi:, - 750 g cartofi, - 2 cepe, - 3 catei de usturoi, - 3 linguri ulei, - 1 lingura faina, - 3 linguri smantana, - 2-3 linguri otet, - sare, piper, tarhon, dupa gust, Pentru crenvurstii impanati:, - 6 perechi de crenvursti sau polonez (eu am folosit polonez pentru ca e mai gros si nu se rupe atat de usor), - 400 g cascaval, - 3 linguri faina, - 100 g pesmet, - 4 oua, - 1 lingura patrunjel maruntit, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Spalam crenvurstii, ii stergem cu un prosop curat si ii taiem pe lungime, dar numai partea de mijloc, lasand cele doua capete intregi. Taiem cascavalul felii cu grosime de apr. 3-4 mm si in fiecare crenvurst sau polonez asezam cate-o felie de cascaval.
Curatam si spalam cartofii, iar dupa aceea ii taiem cubulete.Curatam cepele si cateii de usturoi, ii taiem marunt si ii calim un pic in cele 3 linguri de ulei. Adaugam cartofii, condimentam cu sare si piper si adaugam atata apa incat cartofii sa acopere cartofii. Fierbem mancarea pana cand cartofii sunt fierti.
Calim faina in putin ulei, si o amestecam treptat cu un polonic din zeama de la cartofi, iar dupa aceea adaugam acest amestec la cartofii fierti. Mai lasam mancarea sa fiarba 1-2 minute, dupa care o luam de pe foc si ulterior adaugam smantana, otetul si tarhonul. Cu acestea nu mai trebuie fiert deloc!
Pentru crenvurstii impanati amestecam batem ouale si amestecam pesmetul cu patrunjelul maruntit. Tavalim crenvurstii umpluti mai intai in faina, apoi in oua si pesmet si ii prajim in ulei. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarbe uleiul in exces.
Se vor servi fierbinte, cu mancarea de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

17 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete cu carne de pasare

Musaca de vinete cu carne de pasare

1.Se curata vinetele de coaja apoi se taie in rondele goase de cca.1 cmcare se prajesc pe ambele

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

    mi-a placut reteta ta ;o fac neaparat felicitari

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 6 persoane:
  • Pentru mancarea de cartofi:
  • - 750 g cartofi
  • - 2 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 linguri ulei
  • - 1 lingura faina
  • - 3 linguri smantana
  • - 2-3 linguri otet
  • - sare
  • piper
  • tarhon
  • dupa gust
  • Pentru crenvurstii impanati:
  • - 6 perechi de crenvursti sau polonez (eu am folosit polonez pentru ca e mai gros si nu se rupe atat de usor)
  • - 400 g cascaval
  • - 3 linguri faina
  • - 100 g pesmet
  • - 4 oua
  • - 1 lingura patrunjel maruntit
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de kati09
Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Preparam prima data unplutura de mere: curatam merele, le razuim si le punem la calit intr-o oala,

0 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu mac, branza si mere

Prajitura cu mac, branza si mere

Pentru blat se încălzeşte puţin laptele. Se cerne făina într-un castron şi se face o gropiţă

1 vot    3 comentarii
1h
Prajituri
Tort de branza in doua culori

Tort de branza in doua culori

Intr-un castron se amesteca faina cu praf de copt. Se inglobeaza zahar tos, zahar vanilinat, oua

11 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

mi-a placut reteta ta ;o fac neaparat felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Creier pane