autor:

tonea ana maria

» » Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi

Autor: tonea ana maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tonea ana maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 august 2008

Ingrediente
1kg de cartofi, 2 linguri de ulei, 2 linguri de bulion, 1 ceapa, usturoi, 1 piept de pui.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofii cubulete, se taie si ceapa si se caleste in ulei. Se aduga bulionul si la urma se adauga pieptul de pui langa ceapa, se adauga 2 cani de apa si se lasa la inabusit 10 min. Se adauga cartofii in sosul obtinut si se lasa la fiert pana incep sa sfarame cartofii. Se face mujdei de usturoi si dupa ce s-a oprit focul se adauga mujdeiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de curcan cu cartofi

Mancare de curcan cu cartofi

Carnea se spala si se taie bucati, se da intr-un fiert si se arunca apa. Apoi se pune la fiert din

7 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2009

    Eu mai adaug si un morcov si ardei gras, insa am preparat- fara pui ca e post.E delicioasa.Paste Fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu mai adaug si un morcov si ardei gras, insa am preparat- fara pui ca e post.E delicioasa.Paste Fericit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui in sos de portocale