Se taie cartofii cubulete, se taie si ceapa si se caleste in ulei. Se aduga bulionul si la urma se adauga pieptul de pui langa ceapa, se adauga 2 cani de apa si se lasa la inabusit 10 min. Se adauga cartofii in sosul obtinut si se lasa la fiert pana incep sa sfarame cartofii. Se face mujdei de usturoi si dupa ce s-a oprit focul se adauga mujdeiul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii