Se taie carnea slaba de porc, cuburi mici si se caleste cu ceapa (se stinge cu apa pentru a nu fi foarte arsa si toxica) si cu usturoiul, taiat feliute subtiri. Se acopera cu capacul pentru inabusire.
O data calita ceapa, usturoiul si carnea rumenita (maxim 5 minute) se adauga castraveti acri (saramura ) storsi cu mana in prealabil foarte bine, taiati ca pentru salata de cruditati rondele.
Se calesc putin mestecind in mincare 3 minute si se adauga apa ca sa ii acopere dupa care se lasa sa fiarba 20 minute la foc scazut.
Se adauga uleiul de masline 2 linguri, piper, sare dupa gust si se presara frunze uscate de tarhon peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii