Carnea se poate adauga fiarta,prajita sau inabusita.
Castravetii se spala,se taie capetele si se taie rondele sau sferturi potrivite.Daca sunt foarte sarati se pot tine putin in apa rece,dupa care se lasa la scurs.
Ceapa taiata marunt sau fideluta se inabuse,se adauga ardeiul tocat marunt,putin morcov taiat marunt,se adauga din cand in cand supa de carne sau de legume.Cand se inmoaie se adauga castravetii si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand au fiert si castravetii se adauga carnea daca se gateste cu carne,rosiile decojite si tocate,pasta de tomate, o lingura digesta praf sau faina pentru a ingrosa sosul , se potriveste de sare,piper,condimente,se adauga foile de dafin si se mai fierb pana sunt fierte si rosiile.Sosul trebuie sa aiba consistenta dorita si la sfarsit se adauga putin marar tocat fin.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii