Ingrediente
1 kg.de castraveti murati, 100 ml ulei, 2 linguri de pasta de tomate, 3-3 cepe potrivite, 1 lingura cu faina, 1-2 foi de dafin, putin marar, piper, sare daca mai este nevoie
Dificultate: Medie | Timp: 5h
24 voturi
Mod de preparare
Calim ceapa,apoi adaugam bulionul.Adaugam castravetii murati si apa doar atat cat sa depaseasca nivelul acestora cu un cm.Se lasa sa fiarba la foc domol aproximativ o ora.Mentinem permanent acest nivel de lichid din vas.Numai asa vom avea o combinatie optima dintre castraveti si sos.Desfacem faina in putina apa rece si o adaugam in mancare.Acum adaugam mararul,piperul si foile de dafin.Mai fierbem inca 5 minute.Aceasta mancare se poate consuma calda sau rece.Poate constitui o garnitura excelenta pentru mancarurile cu carne
Comentata de: valentina ionita