Se aleg castraveti proaspeti mai mari care se curata de coaja si se taie rondele subtiri ( se pot taia cu ajutorul razatoarei), se sareaza si se lasa cca 15 minute sa stea. Intre timp se curata de pielita 5-6 catei de usturoi si se toaca. Se incinge intr-o cratita putin ulei cand este fierbinte se ia de pe foc si se adauga usturoiul cu grija sa nu se arda, se pune o lingurita de boia dulce si castravetii cu tot cu zeama care au lasat-o. Se fierb ,dar nu foarte mult cat sa ramana consistente feliutele de castraveti, apoi se iau jos sa se stampere putin. Se adauga dupa gust,lapte batut si smantana, e mai bun cu lapte acru si smantana de la tarani, si se serveste cu ardei iute proaspat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii