Legumele si ciupercile se spala, se curata si se taie dupa cum urmeaza:ceapa si ardeii marunt, brocoli se desparte in buchetele, ciupercile se taie in sferturi, iar morcovul se da pe razatoare.Ceapa impreuna cu morcovul se distuiesc putin in uleiul incins intr-o cratita. Se adauga buchetelele de brocoli iar dupa 2-3 minute si ardeii. Se acopera cratita pentru cateva minute. Daca e nevoie (pentru a nu se prinde de oala) se stropesc cu putina apa. Ciupercile se pun in cratita ce se acopera pentru a-si lasa ele apa. Dupa cateva clocote se adauga un pahar de vin. Spre sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si verdeata si se pune si usturoul taiat feliute. Se serveste cu mamaliga.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii