Legumele si ciupercile se spala, se curata si se taie dupa cum urmeaza:ceapa si ardeii marunt, brocoli se desparte in buchetele, ciupercile se taie in sferturi, iar morcovul se da pe razatoare.Ceapa impreuna cu morcovul se distuiesc putin in uleiul incins intr-o cratita. Se adauga buchetelele de brocoli iar dupa 2-3 minute si ardeii. Se acopera cratita pentru cateva minute. Daca e nevoie (pentru a nu se prinde de oala) se stropesc cu putina apa. Ciupercile se pun in cratita ce se acopera pentru a-si lasa ele apa. Dupa cateva clocote se adauga un pahar de vin. Spre sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si verdeata si se pune si usturoul taiat feliute. Se serveste cu mamaliga.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii