autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
500 g piept de pui, 500 g ciuperci, 3 rosii, 1 ceapa mare, 300 ml smantana, ulei, sare, piper, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine translucida. Se adauga pieptul de pui taiat bucati potrivite, se acopera cratita si se lasa sa se inabuse.
Se spala si se taie ciupercile, apoi se adauga la mancare, impreuna cu 1/2 lingurita de sare. Dupa 20 minute se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. Se mai lasa pe foc 5 - 10 minute, se pune usturoiul taiat felioare, se amesteca smantana, se gusta mancarea de sare si se condimenteaza cu piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de ciuperci

Mancare de ciuperci

Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Se toaca ceapa cubulete si se prajeste intr-o cratita

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de ciuperci

Mancare de ciuperci

Calesc ceapa, adaug ciupercile taiate feliute, las sa se caleasca impreuna, adaug o cescuta de apa,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta de malai cu legume si branza