autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-1 ceapa, -1kg ciuperci, -1 cutie de smantana, -patrunjel, -ulei, -secretul gustului, -2 linguri de faina.

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Se toaca ceapa cubulete si se prajeste intr-o cratita in care s-a pus ulei. Cand ceapa s-a prajit peste ea se pun ciupercile. Ciupercile vor lasa destula apa, dar mai adaugam o cana ca sa fie fierte bine. Se adauga secretul gustului. Se freaca cele 2 linguri de faina cu apa rece intr-o cana si se pune peste ciuperci. Se amesteca continuu ca sa nu se prinda de fund. Se pune usor smantana ca sa nu se taie, iar la sfarsit patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de ciuperci

Mancare de ciuperci

Calesc ceapa, adaug ciupercile taiate feliute, las sa se caleasca impreuna, adaug o cescuta de apa,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Retete vegetariene
Mancare munteneasca de vinete cu ciuperci si sos de rosii

Mancare munteneasca de vinete cu ciuperci si sos de rosii

Spălăm vinetele şi le tăiem în felii de 0.5 - 1 cm grosime. Le presărăm cu sare şi le

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sim Simona , 30 aprilie 2014

    Gustoasa :)

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • -1 ceapa
  • -1kg ciuperci
  • -1 cutie de smantana
  • -patrunjel
  • -ulei
  • -secretul gustului
  • -2 linguri de faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pituca cu varza