autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de ciuperci

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-1 ceapa, -1kg ciuperci, -1 cutie de smantana, -patrunjel, -ulei, -secretul gustului, -2 linguri de faina.

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Se toaca ceapa cubulete si se prajeste intr-o cratita in care s-a pus ulei. Cand ceapa s-a prajit peste ea se pun ciupercile. Ciupercile vor lasa destula apa, dar mai adaugam o cana ca sa fie fierte bine. Se adauga secretul gustului. Se freaca cele 2 linguri de faina cu apa rece intr-o cana si se pune peste ciuperci. Se amesteca continuu ca sa nu se prinda de fund. Se pune usor smantana ca sa nu se taie, iar la sfarsit patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de soia, ciuperci, cartofi

Mancare de soia, ciuperci, cartofi

Punem cuburile de soia sa fiarba 20 minute in apa clocotita si sarata. Separat intro cratita incingem

18 voturi    9 comentarii
40 min
Retete de post
MANCARE DE CIUPERCI CU OREZ BASMATI

MANCARE DE CIUPERCI CU OREZ BASMATI

Am tocat ceapa, usutoiul, ardeiul si le-am pus la foc cu un pic de ulei de masline. Separat am fiert

20 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sim Simona , 30 aprilie 2014

    Gustoasa :)

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • -1 ceapa
  • -1kg ciuperci
  • -1 cutie de smantana
  • -patrunjel
  • -ulei
  • -secretul gustului
  • -2 linguri de faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Curcan in sos de rosii, cu cuscus aromat Curcan in sos de rosii, cu cuscus aromat

Fierbem carnea de curcan in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, o scoatem si o lasam sa se racoreasca. Punem supa sa mai dea un clocot,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu legume Piept de rata cu legume

Pieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei; se cresteaza pielea doar cat are grasime, se condimenteaza cu sare si piper si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Muschiulet de porc, cu umplutura de ciuperci si sos de rodie