Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Se toaca ceapa cubulete si se prajeste intr-o cratita in care s-a pus ulei. Cand ceapa s-a prajit peste ea se pun ciupercile. Ciupercile vor lasa destula apa, dar mai adaugam o cana ca sa fie fierte bine. Se adauga secretul gustului. Se freaca cele 2 linguri de faina cu apa rece intr-o cana si se pune peste ciuperci. Se amesteca continuu ca sa nu se prinda de fund. Se pune usor smantana ca sa nu se taie, iar la sfarsit patrunjelul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii